Στο Pixy, ανοίξτε Ρυθμίσεις > Δεδομένα > Αντίγραφο ασφαλείας, απενεργοποιήστε τον διακόπτη και πατήστε «Απενεργοποίηση». Το Pixy διαγράφει το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας από το iCloud ή το Google Drive σας. Στο Android, το Pixy αποσυνδέεται επίσης από το Google Drive. Οι καταχωρήσεις στο κινητό σας μένουν. Η «Διαγραφή όλων των δεδομένων μου» δεν διαγράφει το αντίγραφο ασφαλείας στο cloud, οπότε απενεργοποιήστε πρώτα το αντίγραφο ασφαλείας. Χάσατε το κινητό ή διαγράψατε το Pixy; Σε iPhone ή iPad, ανοίξτε «Settings» > [το όνομά σας] > iCloud > «Manage Account Storage» (παλαιότερο iOS: «Manage Storage») > Pixy > «Delete Data from iCloud». Σε Mac, ανοίξτε «System Settings» > «Apple Account» > iCloud > «Manage» > Pixy. Για το Google Drive, ανοίξτε το drive.google.com σε υπολογιστή, κάντε κλικ στο γρανάζι και μετά «Settings» > «Manage apps» > Pixy > «Options» > «Delete hidden app data».